Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Иван БакаловС мощна лавина от интриги посрещат медиите създаването

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Иван БакаловС мощна лавина от интриги посрещат медиите създаването
Коментари Харесай

Бакалов: Новата партия на Петков и Василев е единственото спасение от ГЕРБ

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Иван Бакалов

С мощна лавина от интриги посрещат медиите основаването на нова, евентуално центристка партия, условно наречена партия на Петков и Василев.

Такава партия е единственото избавление от ГЕРБ в идващия парламент, само че я посрещат на нож всички останали партии. А Демократична България се пробват да кажат, че Петков и Василев и възможните им гласоподаватели им принадлежат по право с нотариален акт, и в случай че не отидат при тях, ще ги разгласят за предатели, които цепят дясното (този филм към този момент сме го гледали).

Това написа журналистът Иван Бакалов в обществените мрежи.

Само че служебните министри има мощна поддръжка сега, точно тъй като не са при Демократична България и не са като тях, не са и като другите.

Срещу нова партия са и Има Такъв Народ, и Българска социалистическа партия, за ГЕРБ и Движение за права и свободи да не приказваме. От Българска социалистическа партия се чуват заядливи реплики против президента Радев, с който свързват новата партия. Те към този момент обявиха поддръжката си за Радев и нямат никакъв късмет, в случай че я отдръпват. Но там постоянно има по някой, който се разграничава от управлението и сипе приказки, сякаш зад него са необятните национални маси на огромната и мощна партия. Уви, Българска социалистическа партия към този момент не е нито огромна, нито мощна. Макар че до момента се държа най-конструктивно и предвидимо на фона на другите партии, които по този начин се обиждаха и изпокараха, че минираха опцията да сформират държавно управление и в бъдещия парламент.

Само нова партия може да изиграе позитивна роля, само че ще гледаме сеир по какъв начин всички ще са против нея. Така беше и с Национална движение „Симеон Втори" преди време - всички медии бяха против нея, а получи поддръжка от гласоподавателите. Ситуацията е сходна, само че играчите в този момент са други. И ще създадат всичко допустимо да ги смачкат или обхванат в други партии, написа още Иван Бакалов в персоналния си профил във фейсбук.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР